Bine ati venit la DentaStil

 

    Pentru ca dantura reprezinta una din primele trasaturi care se observa la o persoana, vizita la un dentist bun si cu experienta este modalitatea ideala de a va pune in valoare un zambet sanatos si atractiv. De aceea, echipa din acest cabinet stomatologic este formata din practicieni cu experienta in toate domeniile de medicina dentara.   

    In cabinetul stomatologic veti fi intampinati de catre personalul specializat care utilizeaza tehnologia de ultima ora pentru a va oferi cele mai bune servicii medicale.

    Asigurati-va ca dintii dumneavoastra vor obtine tratamentul pe care il merita.

Stomatologie generala

    Tratamentele de stomatologie generala sunt cea mai buna cale pentru a va asigura sanatatea  dentara. In acest cabinet stomatologic veti primi tratamente de cea mai buna calitate de la medici dentisti dedicati profesiei lor. Toate tratamentele, incepand de la controale  regulate pentru simple proceduri dentare, cum ar fi obturatii(plombe) si coroane, pana la aspectele complexe legate de aparatul masticator sunt furnizate la cabinetul stomatologic, unde o echipa de medici specialisti va aborda cu profesionalism orice tratament dentar.

    Oferiti-va garantia ca aveti acces la noi tehnici de inalta calitate si la tehnologia moderna prin contactul cu stomatologi pregatiti pentru toate afectiunile dentare pe care le intampinati.

Contact

Adresa:
B-dul Constantin Brancoveanu nr.13,
bl. B16, sc. 4, sector 4, Bucuresti
Telefon: 031 416 03 59
Mobil: 0721 805 193, 0744 785 942
Email: contact@dentastil.ro
Politica Cookie