Coroane dentare
 
    Coroanele dentare sunt utilizate pentru a trata dinţii care au pierdut o parte semnificativă din structura lor, ceea ce se poate întâmpla ca urmare a cariilor dentare. În unele cazuri, coroanele dentare pot fi, de asemenea, utilizate pe dinti abrazaţi(tociţi) până la gradul de vulnerabilitate.

Evoluţia coroanelor dentare

    Din punct de vedere istoric, multe coroane care au fost introduse pe dinţii situaţi în partea din spate a cavităţii orale au fost total metalice. Acest lucru a fost convenabil pentru că aliajele metalice sunt materiale foarte bune, dar, din punct de vedere estetic, rezultatele nu au fost foarte plăcute. În prezent, a devenit posibilă utilizarea portelanului fixat pe un strat de metal interior, astfel încat să aibă culoarea naturală a dintelui.

    Aceste coroane de porţelan sunt utilizate atât în faţă cât şi în partea din spate a cavităţii orale, iar, pentru că tehnologia dentară s-a imbunatatit, acum este posibil să se obţină rezultate mult mai estetice.

    De asemenea, acum este posibil să se realizeze coroane dentare foarte rezistente, având culoarea naturală a dinţilor fără nici un strat interior de metal. Aceste coroane ceramice avansate au o asemănare spectaculoasă cu caracteristicile unui dinte natural atunci când sunt realizate de un medic dentist experimentat. Pentru obţinerea unor rezultate perfecte, coroanele dentare din ceramică au tendinţa de a fi cea mai buna alegere.

    Aici, în cabinetul stomatologic, echipa de medici vă poate oferi o varietate de opţiuni în ceea ce priveşte coroanele dumneavoastră dentare. La consultaţie, veţi avea posibilitatea de a discuta o serie de opţiuni cu un practician experimentat pentru a vă asigura că ati luat cea mai bună decizie pentru coroana dentară.

Aflaţi mai multe

Contact

Adresa:
B-dul Constantin Brancoveanu nr.13,
bl. B16, sc. 4, sector 4, Bucuresti
Telefon: 031 416 03 59
Mobil: 0724 718 874
Email: contact@dentastil.ro