Obturatii dentare
 
Plombele dentare reprezinta cea mai comuna metoda de tratament, utilizata pe scara larga in stomatologia moderna. Plombele erau de obicei realizate din amalgam dentar, un compus care contine mercur metalic si care a fost utilizat pentru obturatii timp de mai multe decenii. Obturatiile din acest amalgam au un aspect metalic si pot da o tenta gri la dinte.

Dezvoltarea plombelor care au culoarea dintilor

Una dintre cele mai relevante evolutii in stomatologie a fost introducerea plombelor de culoarea dintelui, care pot avea exact aspectul unui dinte natural pentru a da o estetica de neegalat.

Nu trebuie sa mai acceptati amalgamul de pe dintii dumneavoastra.Odata cu aparitia compozitelor dentare, medicul poate folosi o intreaga paleta de nuante pentru a recrea variatiile naturale de culoare ale dintelui astfel incat sa se integreze perfect cu vecinii sai si sa puteti zambi si rade cu incredere.

 

Medicii din clinica noastra vor fi incantati sa va prezinte diferite metode de obturare, adaptate planului dumneavoastra de tratament si veti avea posibilitatea de a va alege plombele dentare pe care le doriti. Aflati mai multe despre tipurile de plombe dentare si implicarea in procesul de inlocuire a plombelor din amalgam sau vizitati rubrica intrebari frecvente despre obturatii.

Aflati mai multe

 

Contact

Adresa:
B-dul Constantin Brancoveanu nr.13,
bl. B16, sc. 4, sector 4, Bucuresti
Telefon: 031 416 03 59
Mobil: 0721 805 193, 0744 785 942
Email: contact@dentastil.ro
Politica Cookie