Consultaţia la dentist


La clinica dentară, avem scopul  de a vă oferi un standard ridicat de servicii medicale atunci când sunteţi luaţi in evidenţa noastră ca noi pacienţi printr-o verificare cât mai detaliată a statusului dumneavoastră dentar.

Încă de la prima vizită veţi observa, fără îndoială, mediul curant şi confortabil al clinicii noastre. Vi se va face o evaluare medicală completă, care ne permite să înţelegem mai bine starea dumneavoastră de sănătate, astfel încât dentiştii noştri vă vor asigura că aplică tratamentul dentar individual cel mai potrivit nevoilor personale.

Eliminaţi stresul provocat de vizită la dentist

Când aveţi de făcut intervenţii chirurgicale stomatologice, pentru noi este important faptul că aveţi posibilitatea să va simţiţi relaxaţi şi confortabil. Ambientul calmant şi echipamentele de ultimă generaţie creează atmosfera şi asigurarea că veţi obţine ceea ce va doriţi de la medicul dentist.

Odată ce aţi avut ocazia de a cunoaşte dentistul, e timpul să vă întindeţi pe spate şi să vă relaxaţi, astfel încât consultaţia dentară să poată începe. Deoarece se tratează persoana şi nu doar cavitatea orală, starea de sănătate generală va forma o parte integrantă a procesului de evaluare.

Statusul dentar al dumneavoastră este înregistrat în baza noastră de date şi, odată ce medicul a evaluat în totalitate starea de sănătate dentară, veţi primi un plan de tratament personalizat care oferă toate opţiunile pentru îmbunătăţirea sănătatii orale. Este important să vă informăm ca avem preţuri total transparente. Din aceste considerente, se va face o estimare foarte clară cu privire la costul fiecărei etape a tratamentului stomatologic.

Contact

Adresa:
B-dul Constantin Brancoveanu nr.13,
bl. B16, sc. 4, sector 4, Bucuresti
Telefon: 031 416 03 59
Mobil: 0724 718 874
Email: contact@dentastil.ro