Consultatia la dentist


La clinica dentara, avem scopul  de a va oferi un standard ridicat de servicii medicale atunci cand sunteti luati in evidenta noastra ca noi pacienti printr-o verificare cat mai detaliata a statusului dumneavoastra dentar.

Inca de la prima vizita veţi observa, fără îndoială, mediul curat si confortabil al clinicii noastre. Vi se va face o evaluare medicală completă, care ne permite să înţelegem mai bine starea dumneavoastră de sănătate, astfel încât dentiştii noştri va vor asigura că aplica tratamentul dentar individual cel mai potrivit nevoilor personale.

Eliminati stresul provocat de vizita la dentist

Când aveti de facut intervenţii chirurgicale stomatologice, pentru noi este important faptul că aveţi posibilitatea să va simtiti relaxati şi confortabil. Ambientul calmant şi echipamentele de ultimă generaţie creează atmosfera şi asigurarea că veţi obţine ceea ce va doriti de la medicul dentist.

Odată ce aţi avut ocazia de a cunoaste dentistul, e timpul să va întindeti pe spate şi sa va relaxati, astfel încât consultatia dentara sa poata începe. Deoarece se tratează persoana şi nu doar cavitatea orala, starea de sănătate generală va forma o parte integrantă a procesului de evaluare.

Statusul dentar al dumneavoastră este înregistrat in baza noastra de date şi, odată ce medicul a evaluat in totalitate starea de sănătate dentară, veţi primi un plan de tratament personalizat care oferă toate opţiunile pentru îmbunătăţirea sănătatii orale. Este important să vă informam ca avem preţuri total transparente. Din aceste considerente, se va face o estimare foarte clara cu privire la costul fiecarei etape a tratamentului stomatologic.

Contact

Adresa:
B-dul Constantin Brancoveanu nr.13,
bl. B16, sc. 4, sector 4, Bucuresti
Telefon: 031 416 03 59
Mobil: 0721 805 193, 0744 785 942
Email: contact@dentastil.ro
Politica Cookie