Stomatologie generala - Introducere

    Daca sunteti în cautarea unui dentist, la clinica noastra veti gasi medici stomatologi cu o inalta calificare si servicii personalizate special pentru dumneavoastra la preturi accesibile.

Medicii nostri

    Stomatologia se bucura în prezent de o renastere cu multe tehnici interesante si tratamente care ofera pacientilor nostri multiple posibilitati pentru sanatatea lor orala.

    Filozofia acestui cabinet stomatologic este de a va oferi toate aceste optiuni pentru a va permite sa luati decizii informate cu privire la sanatatea dumneavoastra dentara iar stomatologii nostri vor fi incantati sa va ajute in a face alegerile cele mai corecte.

    Oferindu-va timp pentru a discuta toate optiunile de tratament si folosind elementele de diagnostic disponibile, medicii nostri va vor permite sa faceti cele mai bune alegeri pentru sanatatea dumneavoastra orala.

    Prin utilizarea celei mai recente tehnologii, ne axam pe asigurarea unei experiente relaxante, informate si foarte confortabile pentru toti pacientii nostri de fiecare data cand ne vizitati. Veniti si vizitati cabinetul stomatologic, astfel încât sa puteti experimenta cele mai moderne metode de tratament.

Contact

Adresa:
B-dul Constantin Brancoveanu nr.13,
bl. B16, sc. 4, sector 4, Bucuresti
Telefon: 031 416 03 59
Mobil: 0721 805 193, 0744 785 942
Email: contact@dentastil.ro
Politica Cookie