Stomatologie generala - Introducere

    Dacă sunteţi în căutarea unui dentist, la clinica noastră veţi găsi medici stomatologi cu o înaltă calificare şi servicii personalizate special pentru dumneavoastră la preţuri accesibile.

Medicii noştri

    Stomatologia se bucură în prezent de o renaştere cu multe tehnici interesante şi tratamente care oferă pacienţilor noştri multiple posibilităţi pentru sănătatea lor orală.

    Filozofia acestui cabinet stomatologic este de a vă oferi toate aceste opţiuni pentru a vă permite să luaţi decizii informate cu privire la sănătatea dumneavoastră dentară, iar stomatologii noştri vor fi încântaţi să vă ajute în a face alegerile cele mai corecte.

    Oferindu-vă timp pentru a discuta toate opţiunile de tratament şi folosind elementele de diagnostic disponibile, medicii noştri vă vor permite să faceţi cele mai bune alegeri pentru sănătatea dumneavoastră orală.

    Prin utilizarea celei mai recente tehnologii, ne axăm pe asigurarea unei experienţe relaxante, informate şi foarte confortabile pentru toţi pacienţii noştri de fiecare dată când ne vizitaţi. Veniţi şi vizitaţi cabinetul stomatologic, astfel încât să puteţi experimenta cele mai moderne metode de tratament.

Contact

Adresa:
B-dul Constantin Brancoveanu nr.13,
bl. B16, sc. 4, sector 4, Bucuresti
Telefon: 031 416 03 59
Mobil: 0724 718 874
Email: contact@dentastil.ro