Implanturi dentare

alt

Un implant dentar este un mic cilindru de titan, care este plasat uşor în osul maxilar şi are rolul de a acţiona ca rădăcină a unui dinte de sprijin pentru o coroană, punte sau proteză. Implanturile dentare reprezintă tratamentul de care aveţi nevoie pentru a vă restabili încrederea în zâmbetul dumneavoastră.

Cum funcţionează implanturile dentare?

Chiar dacă aţi pierdut un singur dinte sau pe toţi, un tratament pe bază de implant dentar vă oferă soluţia, care pe termen lung, vă permite să mâncaţi şi să zâmbiţi fără nici o grijă. 

Implanturile dentare sunt disponibile de mai mulţi ani şi studiile ştiinţifice au arătat că succesul pe termen lung al acestui tip de tratament este extrem de mare. Pentru mulţi pacienţi, implanturile dentare sunt tratamentul standard şi oferă soluţia ideală pentru aceştia.

Pot să fac implanturi dentare?

Ca orice tratament dentar avansat, succesul implanturilor este asigurat dacă reprezintă cel mai bun tratament pentru nevoile dumneavoastră personale. De aceea este atât de importantă evaluarea completă înainte de a începe tratamentul.

Starea generală de sănătate, dacă fumaţi, starea de sănătate a cavităţii orale şi a dinţilor prezenţi, orice medicament pe care îl luaţi, precum şi cantitatea de os disponibil în locul propus pentru implant - toate aceste elemente sunt importante pentru succesul potenţial al intervenţiei stomatologice .

Este de menţionat faptul că la persoanele nefumătoare şi care au o cantitate optimă de os de calitate la locul implantului propus este mult mai probabil ca soluţia implanturilor să fie cea mai bună alegere pentru ele. Este de asemenea adevărat însa, că multe persoane care au boli, care fumează sau care dispun de o cantitate de os mai puţin ideală, pot beneficia, de asemenea, de implanturi. Acesta este motivul pentru care evaluarea dumneavoastră ca şi caz ​​individual este atât de importantă.

Programare online
Completaţi acest formular şi vă sunăm pentru programare
Încărcaţi radiografii, fotografii

Contact

Adresa:
B-dul Constantin Brancoveanu nr.13,
bl. B16, sc. 4, sector 4, Bucuresti
Telefon: 031 416 03 59
Mobil: 0770 149 388
Email: contact@dentastil.ro